За нас

ИЗЛАК е българска семейна компания, специализирана в управлението на инвестиции в строителството и недвижимите имоти. Фокусът ни попада основно върху откриването на парцели, подходящи за жилищно строителство, проектиране на функционални и естетически издържани сгради, тяхното строителство и последващата продажба на имотите.

За вече 15 години на пазара, ние от ИЗЛАК, не само затвърдихме устойчивата си позиция на сцената на жилищното строителство, но запазихме и високите си стандарти на фона на всички предизвикателствата, с които се сблъскваме в бранша и несигурната реалност, в която всички живеем.

Основната ни мисия е да създаваме висококачествени жилищни площи, които да се превърнат в мечтаните домове на нашите клиенти. Във всеки изпълнен от нас проект основно място заемат внимателно обмислените разпределения, влагането на висок клас строителни материали и вниманието към детайла, които да осигурят на бъдещите обитатели максимален комфорт, ниски експлоатационни разходи и устойчива във времето сграда. Поради тези причини имотите, които предлагаме са подходящи не само за лично ползване, но и за инвестиции.

За ИЗЛАК приоритет винаги са били и винаги ще бъдат нашите клиенти. Да видим усмивките на лицата им, прекрачвайки прага на новия си дом ни носи най-голямата удовлетвореност и осмисля целия положения труд. А фактът, че голяма част от тях се връщат за повторна покупка или ни препоръчат на близки и приятели, говори сам за себе си и е най-добрата реклама, която може да има. Личното отношение, индивидуалния подход и гъвкавостта, с която подхождаме към нуждите и желанията на нашите клиенти е нашата запазена марка.

Тук е мястото и да споменем, че всичко това, разбира се, нямаше да е възможно без нашия всеотдаен екип. Екип от професионалисти, които работят в синхрон и не спират да се развиват и да внедряват новости и добри практики, за да може да предоставим на клиентите си краен продукт, който да отговаря и на най-високите очаквания и да носи емоционалния заряд, с който е създаден.

Всичко изброено ни позволява смело да заявим, че ние сме тук, за да останем и няма да спрем да предлагаме сигурност и коректност като най-голямата добавена стойност към нашия продукт!