За нас

ИЗЛАК е българска компания, специализирана в управлението на инвестиции в строителството и недвижимите имоти. Фирмата е фокусирана върху откриването на парцели, подходящи за жилищно строителство, проектиране на функционални и естетически издържани сгради, тяхното строителство и последващата продажба на имотите.

Макар и от скоро на пазара, ние от ИЗЛАК, се опитваме да изградим собствен почерк и концепция като залагаме на индивидуално отношение към всеки клиент, упорит труд и качество. В нашата работа се стремим да внедрим всички новости и добри практики като не спираме да се развиваме, следвайки тенденциите в бранша.

При изграждането на всеки създаден от нас обект основно място заемат използването на качествени материали и внедряването на нови технологии, осигуряващи максимална енергийна ефективност, което отговаря на търсенето на пазара и желанията на крайния потребител.

Екипът ни от професионалисти работи всеотдайно и неуморно, за да може да предостави на клиентите си висококачествен краен продукт, който да носи и емоционалния заряд, с който е създаден.

ИЗЛАК съзнава колко важен момент в живота на човек е покупката на жилище и за това обръща специално внимание на всеки клиент.