Проект Бояна 2

Фирма "ИЗЛАК" има удоволствието да Ви представи най-новия си проект в един от най-престижните южни квартали на столицата – кв. "Бояна". Сградата се намира до вече завършените ни сгради на ул. "Маринковица" в район с предимно нови, нискоетажни сгради с добре оформени дворни пространства.

В непосредствена близост до резиденция "Бояна", тази част на квартала предлага тишина, спокойствие и чист въздух. Представете си как започвате всяка сутрин с чаша ароматно кафе на терасата си със зареждащата панорама към Витоша, а вечер отдъхвате с любимата си напитка, наслаждавайки се на мъждукащите светлинки на нощна София.

В същото време, благодарение на близостта си до възловият бул. "Ал. Пушкин" и бързия достъп до ул. "Околовръстен път", локацията осигурява на жителите добра комуникация с различни точки на града, което е от изключително значение предвид динамичния ни начин на живот и необходимостта ни да бъдем мобилни.

Тази малка бутикова сграда предлага 5 ексклузивни апартамента, отличаващи се с функционални и добре обмислени разпределения с просторни и слънчеви пространства, които ще донесат максимален комфорт и уют на бъдещите им обитатели. Архитектурата на сградата залага на прави форми с класически и изчистени детайли по фасадата с елементи от камък и метал, а качеството на влаганите материали ще задоволи и най-взискателните клиенти.

Ако и Вие искате да живеете на спокойно и красиво място без да се лишавате от удобствата на градската среда, то тук ще намерите Вашият мечтан дом!

Местоположение:
ул. Маринковица, кв. Бояна, гр. София
Предназначение:
Жилищна сграда
Срок на завършване:
Юни 2025
Степен на завършеност:
Груб строеж (АКТ 14)

Галерия на проекта