Проект Бояна 3

Със започването на 2024г. фирма "ИЗЛАК" поставя началото и на най-новия си проект в кв. "Бояна". Сградата е последната от общо четири нискоетажни бутикови постройки, оформящи кокетен затворен комплекс на тихата и зелена ул. "Маринковица".

В непосредствена близост до резиденция "Бояна", тази част на квартала предлага спокойна жилищна среда и красиви природни гледки. Посрещнете деня със зареждащата панорама към Витоша, а вечер се насладете на светлините на нощна София. Разположен в полите на планината Витоша, районът осигурява уютна атмосфера и чист въздух, но същевременно и бързи транспортни връзки до центъра на града. Местоположението е с лесен достъп до възловия бул. "Ал. Пушкин" и ул. "Околовръстен път".

Сградата разполага с 23 апартамента, 18 подземни гаража, 4 гаража на партерно ниво и 4 паркоместа. Проектът предлага разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни жилища, отличаващи се с функционални разпределения и просторни и слънчеви помещения. Апартаментите на партерното ниво разполагат с озеленена дворна площ за индивидуално ползване. Архитектурата на сградата е с класическа и изчистена визия, с елементи от камък и метал по фасадата. И в този проект основно място заемат вниманието към детайла и високото качеството на влаганите материали.

Ако търсите спокойно и красиво място за живеене, на крачка от планината, но същевременно в близост до удобствата на града, тук ще откриете Вашия мечтан дом!

Местоположение:
ул. Маринковица, кв. Бояна, гр. София
Предназначение:
Жилищна сграда
Срок на завършване:
Юни 2026
Степен на завършеност:
Фундамент

Галерия на проекта